Logo

Kalkun i paprikasauce med frisk pasta og broccoli

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g kalkun i strimler
200 g champignon i skiver
200 g bacon i tern
½ l. piskefløde
Tomatpure
1 broccoli
Frisk pasta
Krydderier:
Paprika
hvidløg
Santa Marias "All-round"-krydderi

Svits bacon sammen med kalkunstrimlerne ved høj varme til det har fået en gylden farve.
Tilsæt champignon-skiverne og lad det stå og simre lidt ved svag varme.
Tilsæt krydderierne efter egen smag. Rør rundt.
Tilsæt tomatpure og rør piskefløden i.
Lad det hele stå og simre ved svag varme i ca. 15. min.
Skær broccolien ud i små buketter og kog dem i ca. 5 min.
Kog pasta i ca. 2 min.
Serveres med varme hvidløgsflûtes.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 918 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Har du prøvet Kviz.dk?
Effektiv reklame - klik her