Logo

Køfte - tyrkiske frikadeller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

250 g hakket lammekød
250 g hakket oksekød
2 æg
2 spsk friskhakket persille
2 fed hvidløg
1 løg
2 spsk hvedemel
2 spsk pinjekerner
1 tsk spidskommen
salt og peber
olivenolie til stegning
sesamfrø

Rør de to slags kød sammen.
Rør æg, hakket persille, presset hvidløg, hakket løg, hvedemel, pinjekerner, salt og krydderier i kødet til en let og luftig fars.
Lad dejen hvile i ca. 10 min.
Form farsen til frikadeller og tril dem i sesamfrø.
Smelt fedtstoffet ved god varme.
Brun frikadellerne i ca. 2 min. på hver side.
Skru ned for varmen og steg frikadellerne i ca. 4 min. på hver side.
Lammekødet kan erstattes med oksekød og omvendt.
Urtekartoffelsalat eller en bulgursalat er god til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,7 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.271 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Regeringen, er der nogen der skal udskiftes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her