12 spsk hvedemel
3 spsk margarine
2 spsk yoghurt letmælk naturel
2 spsk vand
Fyld:
200 g hakket oksekød
2 hakket løg
3 stk groftrevne gulerødder
1 tsk tørret basilikum
½ ds hakkede tomater
50 g reven ost (cheasy 13 %)
1 æg
1 æggehvide
1 ½ dl skummetmælk
1 stor tomat i skiver
Salt og friskkværnet peber
Ælt dejen sammen, og rul den ud til en cirkel (ca. 25 cm. i diameter), og
læg den derefter i en smurt tærteform.
Forbag tærtebunden i 5 min. ved 200ºC.
Brun det hakkede oksekød og lad de hakkede løg og revne gulerødder
svitse med 5 min. under omrøring.
Rør de hakkede tomater i kødblandingen og smag til med basilikum, salt og
peber.
Fordel kødblandingen på tærtebunden og drys med den revne ost.
Pisk æg, æggehvider og mælk sammen og hæld det over.
Fordel de friske tomater hen over som pynt.
Bag madtærten ved 200ºC i 30 min.
Tips: Serveres med masser af frisk grønt salat.