Logo

Kødtærte med grønt og ost

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

12 spsk hvedemel
3 spsk margarine
2 spsk yoghurt letmælk naturel
2 spsk vand
Fyld:
200 g hakket oksekød
2 hakket løg
3 stk groftrevne gulerødder
1 tsk tørret basilikum
½ ds hakkede tomater
50 g reven ost (cheasy 13 %)
1 æg
1 æggehvide
1 ½ dl skummetmælk
1 stor tomat i skiver
Salt og friskkværnet peber
 
Ælt dejen sammen, og rul den ud til en cirkel (ca. 25 cm. i diameter), og
læg den derefter i en smurt tærteform.
Forbag tærtebunden i 5 min. ved 200ºC.
Brun det hakkede oksekød og lad de hakkede løg og revne gulerødder
svitse med 5 min. under omrøring.
Rør de hakkede tomater i kødblandingen og smag til med basilikum, salt og
peber.
Fordel kødblandingen på tærtebunden og drys med den revne ost.
Pisk æg, æggehvider og mælk sammen og hæld det over.
Fordel de friske tomater hen over som pynt.
Bag madtærten ved 200ºC i 30 min.
 
Tips: Serveres med masser af frisk grønt salat.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 753 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Har du prøvet Kviz.dk?
Effektiv reklame - klik her