Denne ret er tidskrævende men absolut værd at prøve. Har du først smagt denne ret en gang, vil du prøve den igen og igen.
500 g hakket oksekød
150 g bacon
2 store løg
4 fed hvidløg
1 dåse flåede tomater
1 bouillonterning
2 spsk koncentreret tomatpuré
1 spsk stødt kanel
1 spsk oregano
1 revet muskatnød
½ l vand
3 spsk olivenolie
1. Hak løg og hvidløg fint.
2. Skær baconen i små stykker.
3. Varm olivenolien i en tykbundet gryde.
4. Svits løg og hvidløg til de er gyldne.
5. Tilsæt baconen og lad det stege lidt med.
6. Tilsæt det hakkede oksekød og lad det stege i 4-5 min.
7. Tilsæt de øvrige ingridienser.
8. Lad retten simre i 1 time.
9. Smag retten til med salt og stødt kanel.
Serveres med spaghetti og rigeligt med reven ost.