Logo

Kål i sur-sød sauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Cavoli in agrodolce
 
3 spsk olivenolie
100 g fintsnittet løg
750 g fintsnittet hvidkål – savojkål eller spidskål
3 store tomater – flåede og befriet for kerner og grofthakkede
2 spsk hvid vineddike
2 tsk salt
friskkværnet sort peber
1 spsk sukker
 
Varm olien i en stor tykbundet gryde, hæld løgene i og lad dem snurre ved ikke for kraftig varme og under stadig omrøring i 2-3 minutter.
Når løgene er gennemsigtige, men ikke brune, hælder de kålen ved sammen med tomaterne, vineddiken, salt og peber.
Lad det hele småsnurre udækket i ca. 20 minutter, en gang imellem må de røre lidt rundt med en ske.
Efter denne kogetid prøver de om kålen er mør, er den det drysser de
sukkeret over, blander let og koger i endnu 2 minutter.
Server i en opvarmet skål, enten som en grønsag, der kan ledsage fisk eller kødretter, eller som en selvstændig ret, der kan følge efter hovedmåltidet.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.071 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Har du prøvet Kviz.dk?
Effektiv reklame - klik her