Logo

Jysk kålgryde - Marie's

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kål er god vintermad, her følger en fyldig kålret.

Til 4 personer

 

½ kg svinesmåkød

1 stort, skivet løg

3 spsk smør

1 spsk karry

1 lille hvidkål- eller savoykålhoved i strimler

¼ kg rosenkål

3-4 skivede gulerødder

3 dl vand eller bouillon

salt, peber og timian

hakket persille

 

Svits først kødet i fedtstoffet i en gryde.

Derefter løg og karry.

Kom kål og gulerødder i og tilsæt væden.

Krydr med salt, peber og timian.

Kog under låg i en god halv time, eller til alt er mørt.

Smag til og drys hakket persille på.

Serveres med groft brød og sennep.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 989 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her