Logo

Juletærte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Dej:
300 g hvedemel
200 g smør
100 g sukker
1 æg

Fyld:
Abrikosmarmelade
1-2 æbler
50 g rosiner
25 g hakket sukat
25 g hakket pomeransskal
100 g marcipan

Smuldr smørret i melet, tilsæt sukker og æg og ælt hurtigt dejen sammen.
Læg den koldt 1 times tid
Rul ca ⅔ af dejen ud og beklæd en tærteform, ca 22 cm i diameter,
med den.
Smør et tyndt lag abrikosmarmelade ud over tærtebunden.
Skræl og skær æblerne i både.
Fordel æblebåde, rosiner, sukat og pomeransskal i tærtebunden.
Riv marcipanen over.
Rul resten af dejen ud, og skær den i strimler og læg over som
fletværk.
Bag tærten i den nederste halvdel af ovnen ved 200ºC ca 30 minutter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 1.180 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her