Logo

Julesild 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

20 sild (renset og rygfinnen skåret af med en saks)
dijon sennep
rugmel

Lage:
½ l. eddike
½ l. sukker
2 dl vand
2 stk kanelstænger
5 stk nelliker
5 laurbærblade
15 sorte peberkorn
1 spsk coriander frø
3 stk tørret ingefær
6 allehånds frø
lidt salt
4 rødløg (halveret og skåret i tynde skiver)

Sildene smøres med en tynd lage dijon sennep på kødsiden.
Foldes sammen så de korte ender mødes.
Sildene dyppes på begge sider i rugmel og steges brune i olie.
Alle ingredienserne til lagen koges sammen i 15 minutter, afkøles og hældes over de afkølede sild.
Sildene skal mindst trække et døgn.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.259 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her