Logo

Juleboller med pommeranskal og rosiner

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

¾ dl mælk
30 g gær
100 g smør
3 spsk sukker
3 tsk kardemomme
1 stk æg
5 dl hvedemel
50 g rosiner
25 g pomeransskal
25 g sukat
æg til strygning
 
Rør gæren ud med lidt af den kolde mælk.
Lun resten af mælken, tilsæt fedtstoffet og hæld blandingen over gæren.
Bland de øvrige ingredienser, undtagen frugten i, og tilsæt melet, lidt efter lidt.
Slå dejen godt, stil den til hævning, til dejen er dobbelt størrelse.
Arbejd derefter dejen igennem i fadet.
Tilsæt rosinerne og de udskårne frugtskaller.
Form dejen til boller med 2 skeer på smurt plade og lad dem efterhæve i
½ time.
Smør dem med æg og bag ved 225° i 15 minutter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.456 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her