Logo

Jordbærsyltetøj Sørens

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g frosne jordbær

1 dl vand

250 g sukker, halvdelen må gerne være lys rørsukker

1 tsk vaniljesukker eller en halv, hakket vaniljestang

1 tsk Atamon

 

Jordbær og halvdelen af sukkeret sættes over svag varme sammen med vandet og simrer helt stille i 20 min.

Tages af varmen, hvorefter resten af sukkeret røres i.

Tilsæt vaniljen.

Syltetøjet kan gøres "tættere" ved at tage de hele bær op af gryden med en hulske efter kogningen, hvorefter lagen koges lidt mere ind.

Skyl glasset i lidt Atamon og tilsæt også en tsk til syltetøjet.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.071 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her