Logo

Jordbærgrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

ca. 6 personer

1 kg jordbær
1 l vand
ca 200 g melis
kartoffelmel

1. Bærrene skylles, koges møre i vandet. Sukker og jævning tilsættes.

2. Til jævning af frugtgrød anvendes i almindelighed kartoffelmel eller majsmel. Fremgangsmåden er dog lidt forskellig. I alle tilfælde udrøres melet med ca. 25 dl af den kolde saft. Saften hvori sukkeret er blandet, bringes i kog, gryden tages af ilden, og kartoffelmelsjævningen hældes i den kogende saft under stadig piskning. Majsmeljævningen koger med saften i ca. 5 min. Til 3 dl af saften bruges 20 g kartoffelmel.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (11 stemmer)
Siden er blevet set 3.470 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her