Logo

Jordbær-rabarber marmelade med mynte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

125 g tørrede abrikoser
250 g jordbær
250 g hindbær
250 g rabarber
5 g mynteblade fint hakkede
400 g sukker
1 ½ dl vand
 
Abrikoser sættes over at koge i vand og sukker efter 10 min tilsættes
de andre bær og rabarber simre ca. 10-15 min.
Jordbær og hindbær tages op dem der er hele, mynten tilsættes og det
blændes, massen simre til den har en tyk konsistens, jordbær og
hindbærrene tilsættes igen.
Marmeladen er færdig og klar til at komme på glas, der er renset i
Atamon.
 
Tips: Denne marmelade er god på ny bagte kanelboller.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.591 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her