1 dl vand
1,5 dl druesukker
4 dl sukker
½ spsk citronsyre
5 ml jordbæraroma
2 ml rød farve
Læg et håndklæde på bordet og læg så teflonvæven ovenpå.
Hæld noget vinddruekerneolie ud på teflonvæven og smør det så ud over det hele.
Smør også spartlerne og en saks ind i olien.
Hæld vand, druesukker og sukker ned i en gryde og kog det op til 165°C.
Hæld massen ud på den smurte teflonvæv og lad det køle lidt ned i ca. 30 sek.
Drys nu citronsyren ud over massen og ælt det så grundigt ind.
Nu hælder du forsigtigt jordbæraromaen over massen og ælter det ind
igen, det samme gør du med den røde farve.
Når massen er blevet tyk, klipper du et lille stykke af og ruller det ud til
en pølse.
Klip nu nogle fine bolsjer.
Tips: Opbevar bolsjerne i en tætlukket dåse eller glas. Drys bolsjerne med druesukker eller magnesium så de ikke klistrer sammen.