½ kylling
250 g lammekølle u.ben
Palmeolie el. anden olie
1 løg
1 ds flåede hakkede tomater
Chilipulver
1 ds tomatpuré
1 bouillon terning
laurbærblade
Masala krydderi
250 g klipfisk
1 kg blandede grønsager (fx. hvidkål, hokaido, aubergine og bitre grønne tomater)
1 kg cous-cous
250 g frossen helblade t spinat
chili
Kyllinge- og lammekødsstykker svitses i palmeolien sammen med løg, flåede, hakkede tomater og chili. Tilsæt tomatpuré og lad simre i ½ time.
Herefter tilsættes bouillonterning, masala krydderi, klipfisk og laurbærblad, og retten simrer yderligere en times tid.
Tilsæt nu grønne tomater og auberginer delt i kvarte, samt resten af grønsagerne og lad dem koge med i ca. 20 min.
Tag kød, fisk og grønsager op, og tilsæt risen, der simrer i væden i ca. 2 timer m. låg på.
Til sidst kommes fisk, kød og grønsager tilbage i gryden, og koges med i ca. ½ time.
Blancher spinaten, hak den og smag til med salt, peber og chili. Serveres til som dip.