6 Personer
275 g tynde fuldkorns vermicelli
1 spsk olie
1 fed knust hvidløg
1 løg i tynde skiver
175 g skært svinekød i strimler
75 g rejer
1 spsk kinesisk soyasauce
2 spsk tomatpuré
1 tsk revet citronskal
2 spsk citronsaft
3 spsk jordnødder
4 spsk finthakkede forårsløg
2 pillede appelsiner i tynde skiver
Kog vermicellien i kogende vand til den er mør. Dryp den af. Varm olie i en gryde og kom hvidløg i og tilsæt løg og svinekød og steg det til løgene er bløde og kødet har skiftet farve. Rør rejer og peber i efter smag og fortsæt med at stege under konstant omrøring i 3 minutter. Tilsæt soya, tomatpure, citronskal og citronsaft, jordnødder, forårsløg og appelsinskiver. Kom vermicellien i. Varm det hele igennem til det er gloende varmt, samtidig med der røres og blandes med let hånd.