Logo

Japansk pikanteri med svinekød, rejer og vermicelli

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

6 Personer

275 g tynde fuldkorns vermicelli
1 spsk olie
1 fed knust hvidløg
1 løg i tynde skiver
175 g skært svinekød i strimler
75 g rejer
1 spsk kinesisk soyasauce
2 spsk tomatpuré
1 tsk revet citronskal
2 spsk citronsaft
3 spsk jordnødder
4 spsk finthakkede forårsløg
2 pillede appelsiner i tynde skiver

Kog vermicellien i kogende vand til den er mør. Dryp den af. Varm olie i en gryde og kom hvidløg i og tilsæt løg og svinekød og steg det til løgene er bløde og kødet har skiftet farve. Rør rejer og peber i efter smag og fortsæt med at stege under konstant omrøring i 3 minutter. Tilsæt soya, tomatpure, citronskal og citronsaft, jordnødder, forårsløg og appelsinskiver. Kom vermicellien i. Varm det hele igennem til det er gloende varmt, samtidig med der røres og blandes med let hånd.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.319 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her