Logo

Jalapeño Chimichurri Vinaigrette

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3  fed hvidløg
3 dl  håndplukket persille
Saften af ½ citron
1 dl  olivenolie
½ tsk  salt
 
Alle ingredienserne mikses i en food-processor til en jævn, grøn dressing. Har man ingen food-processor, hakkes hvidløg og persille så fint som muligt og piskes sammen med de øvrige ingredienser.
 
Tips: Chimichurri er en argentinsk sauce, der passer til skaldyr, fisk,
lamme- og oksekød.
Her er chimichurri ekstra krydret ved hjælp af Jalapeno Chili Pepper. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.728 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her