250 g hakket oksekød
salt og peber efter smag
1 løg
2 spsk rasp
1 æg
Rør kødet med ¼ tsk salt og tilsæt ½ revet løg, rasp og æg.
Krydr med salt og peber.
Kom farsen i tarme.
Brug en kødhakker med pølsehorn eller en sprøjtepose, men så er det hårdt arbejde, og det er nemmest, mens farsen er "lun".
Fyld ikke tarmene for hårdt, da der skal være plads til snor for hver 8-10 cm.
Kog pølserne ved svag varme i lidt suppe eller vand 5-10 minutter afhængig af tykkelse.
Lad pølserne ligge i suppen i køleskab, indtil de skal bruges.
Skyl suppen af pølserne og steg dem i olie.
Skindet bliver mest sprødt, hvis olien står halvt op om pølserne under stegningen.
Forslag:
Italienske Farspølser i tomatsauce
100-120 g pølser pr person
olie / margarine til stegning
1 fed hvidløg
½ spsk olie
1 lille squash
1 ds hakkede flåede tomater
Steg pølserne på panden i olie / margarine.
Svits ½ løg og hvidløg i olie i en gryde.
Tilsæt tern af squash og vend godt rundt.
Hæld tomaterne i gryden og lad det simre ca. 10 min., til grønsagerne er møre.
Smag til med salt og peber.
Server farspølserne og tomatsaucen sammen med brasede kartofler.