Logo

Italiensk Farsbrød 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g oksefars
1 ds majs
1 gl. marinerede hvidløg i olie
1 gl. soltørrede tomater i olie
Salt og peber
Italienske krydderier
 
Rør farsen rundt med krydderier og majs, kom olie fra begge glas i for at gøre farsen lind.
Tilsæt hvidløg og soltørrede tomater og rør rundt.
Kommes i et smurt ovnfast fad og bages i ovnen ca. 1 time ved 200°C.
Tilbehør: Salat og bådkartofler 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 978 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her