Logo

Italiensk blomkålssuppe - diæt/vegetar

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 pænt stort blomkålshoved
3 fed hvidløg
1 stort bdt persille
1 dl hvidvinseddike
1 dl olivenolie
½ daggammelt franskbrød
15 g smør
Salt og peber
 
Skyl blomkålen og del den i buketter.
Kom 2 hele fed pillede hvidløg i en gryde med olivenolien og lad dem
brune en anelse i olien.
Brun også de aftørrede blomkålsbuketter.
Hæld vand ved til det lige er dækket.
Tilsæt eddiken og lad suppen koge til blomkålen er mør (10-15 min.).
Skær brødet i terninger og rist dem gyldenbrune i en pande med smør
tilsat det pressede hvidløgsfed.
Server suppen med friskhakket persille, brødterninger og parmesanost
drysset over.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,8 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.405 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her