Logo

Indiske kødboller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

450 g lammefars
1 løg
1 fed hvidløg
1 ½ tsk karry
1 spsk kartoffelmel

Sauce:
1 spsk solsikkeolie
1 fed hvidløg, finthakket
1 løg, finthakket
2 tsk karry
400 g konserverede, knuste tomater
4 spsk vand

Garnering:
korianderblade eller bredbladet persille
Pil løget og hak det fint. Pil og pres hvidløgsfeddet.
Bland kødet med løg, karry, hvidløg og kartoffelmel til en smidig fars.
Del farsen i 16 lige store dele og form dem til kødboller. Det er lettere at trille kødbollerne, hvis man først fugter hænderne med lidt koldt vand.

Bring en gryde halvt fyldt med letsaltet vand i kog. Læg kødbollerne i vandet ved hjælp af en hulske.
Lad dem simre ved svag varme i 10 min.

Lav saucen imens:
Opvarm olien i en stor gryde. Steg hvidløg, løg og karry i ca. 1 min. Tilsæt knuste tomater og 4 spsk vand.

Tag forsigtigt kødbollerne op og bland dem forsigtigt i saucen.

Garner med skyllet, grofthakket koriander eller bladpersille.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 899 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Regeringen, er der nogen der skal udskiftes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her