400 g Lammebov
200 g Tomater
2 Løg
5 Hvidløg
1 Rød chili
2 Grønne chili
1 tsk garam masala
4 tsk Karry
3 dl Lammebouillon
salt og peber
Hak tomater, løg, hvidløg og chili fint. Steg det ved god varme i olie indtil det er reduceret til en grødet masse(ca. 20 min!). Hellere for længe end for lidt.
Lammekødet skæres i passende stykker, og afpuds + evt. knogler koges med vand. Kødet kommes i tomatmassen sammen med garam masala og en god karry. Kødet steges 5-10 min. hvorefter 3 dl lammefond tilsættes og retten simre til kødet er mørt.
Retten kan evt. jævnes hvis man synes, men det er næsten synd. Som retten er, kan man skelne de enkelte krydderier i retten, og opnår en raffineret smagsoplevelse.
Serveres med gode ris og evt. et grønsags tilbehør bestående af kogte kartoffeltern og blomkålsbuketter som steges/koges i rigeligt smør inden der tilsættes (friske) ærter og retten gennemvarmes. En god modvægt mod de stærke smagsoplevelser i lammecurry. Absolut mere end det lyder som!