Logo

Indisk kylling i wok med kokosmælk, citron og tomat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

800 g kyllingekød u. ben i mundrette stykker
3 fed finthakket hvidløg
1 stykke skrællet ingefær på størrelse med en valnød
1 frisk chili
1 løg, groft hakket
1 tsk karrypasta
4 tomater, flåede og hakkede (el. 1 dåse flåede tomater)
1 tsk stødt koriander
reven skal og saft af ½ citron
2 laurbærblade
½ ds kokosmælk
salt og peber

Tilbehør:
basmatiris
evt persille

Hæld olie i wokken og varm den op.
Slyng olien rundt, så siderne af wokken bliver smurt.
Kom ingefær, hvidløg og chili i og svits det et øjeblik.
Kom kyllingestykkerne i og brun dem lidt.
Kom grofthakket løg og karrypasta i og rør rundt.
Kom hakkede tomater, citronsaft og reven citronskal, koriander, laurbærblade og lidt peber i.
Lad det koge nogle minutter til tomatsaucen er blevet lidt tyk.
Kom så kokosmælk i og lad det hele koge uden låg 15-20 minutter - eller til kyllingestykkerne er møre og saucen blevet lidt tykkere.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 3.069 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Har du prøvet Kviz.dk?
Effektiv reklame - klik her