4-6 kyllingebryster skåret i mindre tern
olie til stegning
1 hakket løg
2 fed hvidløg presset
1-2 tsk frisk revet ingefær
1-2 tsk tikka (indisk krydderi)
2 spsk karry (medium hot)
1 tsk koriander frisk eller tørret
1 ds hakkede tomater
200 ml. bouillon
2-3 gulerødder i tynde skiver
½-1/1 blomkål i buketter
4 kartofler i tern
200 g ærter
1 lille bæger yoghurt naturel
salt og peber
Brun kyllingeternene i olie i en wok eller stor dyb stegepande tilsæt løg hvidløg karry ingefær og tikka.
Når løgene er klare tilsættes bouillon og de hakkede tomater.
Kog det hele i ca. 5 min. herefter tilsættes alle grønsager undtagen ærterne.
Lad det hele småkoge i ca. 15-20 min. afhængig af om grønsagerne skal være sprøde eller møre.
Tilsæt yoghurt og lad retten koge op igen, tilsæt de frosne ærter og lad det hele koge i ca. 3 min.
Smag retten til med salt peber og koriander.
Tips: Retten er ikke stærk (hot) men smager af noget og så er den
fedtfattig.
Server groft brød eller indiske specialbrød til.