Logo

Hybenchutney med tyttebær og æbler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

En chutney kan laves af næsten alle slags frugter og bær, og selvom krydringen varierer, skal den altid være både stærk, sød og syrlig. Den serveres som tilbehør.
 
6 dl tyttebær
6 dl æbler skåret i stykker
6 dl halverede, rensede hyben
1 dl vineddike
1 dl æblecidereddike
½ hakket, rød chili
1 hakket løg
2 spsk revet, frisk ingefær
1 ml cayennepeber
1 ml karry
1 tsk salt
6 hele nelliker
1-2 kanelstænger
2 dl farin
 
Bland alle ingredienserne undtagen farin i en tykbundet gryde og lad det koge sagte i 20 minutter.
Rør rundt af og til.
Rør sukke­ret i og lad det simre i endnu 10 minutter. Rør ofte.
Smag chutneyen til, hæld den i var­me, rene glaskrukker og opbevar den koldt.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.462 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her