600 g rødspættefilet
1 løg
200 g champignon
2 dl hvidvin
3 dl fiskefond (evt. 3 dl vand og ⅓ bouillonterning)
½ bundt dild
1 dl fløde
1 smørklat
2 stk tomater
salt
peber
Hakket løg og halverede champignoner svitses i en gryde med lidt smør i ca. 1 minut. Tilsæt hvidvin og fiskefond og lad det koge op. I gryden lægges rullede rødspættefileter, der er krydret med salt og peber. Lad rullerne koge i 1 minut, tag gryden af blusset og lad fisken trække i 5 min. Væden sigtes fra og koges ind sammen med lidt fløde til saucen får en passende tykkelse. (erstat evt. fløde med mælk) I saucen kommes finthakket dild og tomatstrimler (kun tomatkød uden kerner) og saucen smages til med salt og peber.
Serveres med nye kartofler.