Logo

Hvidvinsdampet laks med grønsager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

ca. 6 skråsnittede gulerødder
ca 3 skråsnittede porrer
2 bdt halverede forårsløg/springløg
1 bdt dild
Rejer
Laksefileter (1-2 pr. person)
1 grønsagsbouillonterning (opløses i kogende vand)
Hvidvin – ej sød!
1 hel citron
Ris som tilbehør
cremefraiche, dild, salt og peber
 
Grønsager og rejer lægges i bunden af ovnfast fad.
Øverst ligges laksen.
Tilsæt hvidvin/bouillon/salt og peber.
Pres citronsaft over.
Dampes i forvarmet ovn i 25 min ved 200°C.
Rør en dressing af cremefraiche, hakket dild, citronsaft, salt og peber.
Kog ris som tilbehør.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,6 (11 stemmer)
Siden er blevet set 4.341 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her