Logo

Hvidløgsost 3

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ l. ymer
2 pk. flødeost nat.
½ tsk eddike
1 tsk sukker
lidt salt
hvidløg (presset) efter smag
et stort bundt persille
 
Ymer drypper af i kaffefiltre i nogle timer i køleskabet.
Rør de andre ingredienser i og smag til med hvidløg.
Pynt med så meget friskhakket persille, at man slet ikke kan se osten.
Retten kan med fordel laves dagen før, så hvidløget får tid til at afgive
smag.
Tips: Hvis du laver osten dagen før, så vent med at pynte med persille til
serveringen - det ser friskere ud.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 653 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her