Logo

Hornfisk fyldt med urter og grønsager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

800 g udbenede hornfisk
50 g hvedemel, evt. rugmel
salt
peber

Fyld:
1 løg
4-5 citronmelisseblade
1 spsk finthakket dild
1 spsk finthakket persille
salt
peber

Endvidere:
50 g smør

1 spsk hakket persille
1 spsk hakket dild eller estragon

Pynt:
citronbåde
dild

Skrab hornfiskene, og klip finnerne af. Skyl fiskene i koldt vand, og tør dem. Skær fiskene i cirka 8 cm lange stykker.

Herefter tilberedes fyldet: Pil løget, skær det i små terninger, og svits terningerne klare i en lille smule smør. Bland det med de hakkede krydderurter, og krydr med salt og peber.

Fiskestykkerne åbnes forsigtigt, og fyldet fordeles i hvert stykke. Luk stykkerne sammen med tandstikkere eller kødnåle.

Bland melet med salt og peber, og vend fiskestykkerne godt i blandingen. Lad lidt af smørret bruse af på panden, og steg stykkerne 3-4 minutter på hver side ved ret god varme.

Brun panden af med det resterende smør, kom persille og dild eller estragon på panden, og lad det kort stege med.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 414 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om Rigsfællesskabet?
Effektiv reklame - klik her