800 g udbenede hornfisk
50 g hvedemel, evt. rugmel
salt
peber
Fyld:
1 løg
4-5 citronmelisseblade
1 spsk finthakket dild
1 spsk finthakket persille
salt
peber
Endvidere:
50 g smør
1 spsk hakket persille
1 spsk hakket dild eller estragon
Pynt:
citronbåde
dild
Skrab hornfiskene, og klip finnerne af. Skyl fiskene i koldt vand, og tør dem. Skær fiskene i cirka 8 cm lange stykker.
Herefter tilberedes fyldet: Pil løget, skær det i små terninger, og svits terningerne klare i en lille smule smør. Bland det med de hakkede krydderurter, og krydr med salt og peber.
Fiskestykkerne åbnes forsigtigt, og fyldet fordeles i hvert stykke. Luk stykkerne sammen med tandstikkere eller kødnåle.
Bland melet med salt og peber, og vend fiskestykkerne godt i blandingen. Lad lidt af smørret bruse af på panden, og steg stykkerne 3-4 minutter på hver side ved ret god varme.
Brun panden af med det resterende smør, kom persille og dild eller estragon på panden, og lad det kort stege med.