Logo

Honningglaseret revelsben med æble- squashblanding

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg revelsben
salt og peber
 
Glasering:
2 spsk frisk citronmelisse
1 ½ spsk honning
1 ½ spsk dijonsennep
 
Æble- squashblanding:
500 g squash
300 g røde æbler
½ spsk olie
30 g hasselnøddeflager
3 spsk frisk citronmelisse
 
Tilbehør:
4 skiver rugbrød
sennep
 
Hak citronmelissen med en kniv og bland alle ingredienserne til glasering. Rids evt. hinden midt ned på benene, så de er lettere at fjerne når kødet er stegt.
Læg revelsben på en rist i en lille bradepande med fedtlaget opad og drys med salt og peber.
Fordel glaseringen på overfladen af kødet.
Hæld 4 dl vand ved og stil fadet i en kold ovn på nederste ribbe. Tænd ovnen på 180ºC og lad kødet stege i ca. 13/4 time.
Skru ned for temperaturen, hvis glaseringen bliver for mørk.
Skær kødet i skiver mellem benene.
Fjern evt. benene før kødet skæres i skiver.
Flæk squashene to gange på langs og skær dem i skiver, så der dannes trekanter.
Fjern kernehuset på æblerne og skær dem i tynde både. Varm olien op på en pande og rist squash og nøddeflager let i ca. 5 min. Tilsæt æblerne og lad dem riste med i et par minutter.
Hak citronmelissen med en kniv og bland den i tilbehøret.
Smag til med salt og peber.
Servér rugbrød og sennep til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 591 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Har du en airfryer?
Effektiv reklame - klik her