Logo

Honning- og sojamarineret vildsvinesteg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g vildsvineinderlår
 
Marinade:
½ dl sojasauce
½ dl honning
2 spsk olie
½ dl hvidvinseddike
1 spsk farin
 
Bouillon:
7 dl grønsags- eller hønsebouillon
2 spsk sojasauce
1 spsk vineddike
 
Tilbehør:
100 g ægnudler
2 gulerødder
1 chili
1 porre
2 hårdkogte æg
 
Bland honning- og sojamarinaden.
Drys kødet med salt og peber.
Brun det og lad det køle lidt af, før det lægges i marinaden.
Sæt det i ovnen ved 150°C og steg færdigt under hyppig pensling med marinaden.
Når kødet er færdigstegt, pakkes det ind i folie og holdes varmt.
Skræl gulerødderne, vask og rens porren.
Skær gulerødder i staver og porren i brede ringe.
Del chilien, tag kerner og mellemvæg ud og hak den fint.
Kog gulerødderne og porrerne hver for sig i kort tid.
Læg nudlerne i den kogende bouillon.
Lad dem koge nogle minutter og bagefter trække lidt i bouillonen.
Bland chilierne med de varme nudler.
Fordel nudler og grønsager i fire dybe tallerkner og hæld lidt bouillon over.
Skær nogle skiver af kødet og placer dem oven på nudlerne.
Læg et halvt, hårdkogt æg på hver tallerken.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.146 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her