500 g vildsvineinderlår
Marinade:
½ dl sojasauce
½ dl honning
2 spsk olie
½ dl hvidvinseddike
1 spsk farin
Bouillon:
7 dl grønsags- eller hønsebouillon
2 spsk sojasauce
1 spsk vineddike
Tilbehør:
100 g ægnudler
2 gulerødder
1 chili
1 porre
2 hårdkogte æg
Bland honning- og sojamarinaden.
Drys kødet med salt og peber.
Brun det og lad det køle lidt af, før det lægges i marinaden.
Sæt det i ovnen ved 150°C og steg færdigt under hyppig pensling med marinaden.
Når kødet er færdigstegt, pakkes det ind i folie og holdes varmt.
Skræl gulerødderne, vask og rens porren.
Skær gulerødder i staver og porren i brede ringe.
Del chilien, tag kerner og mellemvæg ud og hak den fint.
Kog gulerødderne og porrerne hver for sig i kort tid.
Læg nudlerne i den kogende bouillon.
Lad dem koge nogle minutter og bagefter trække lidt i bouillonen.
Bland chilierne med de varme nudler.
Fordel nudler og grønsager i fire dybe tallerkner og hæld lidt bouillon over.
Skær nogle skiver af kødet og placer dem oven på nudlerne.
Læg et halvt, hårdkogt æg på hver tallerken.