Logo

Hjemmelavet blød nougat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

300 g rå nougat
100 g mandler
100 g marcipan
50 g knust hvid chokolade
75 g smeltet mørk chokolade

      
Ren nougat smeltet i vandbad, og der må ikke komme vand i nougaten. Imens finder man ud af, hvad man vil have i nougaten.
Det kan være brændte mandler, hvid eller mørk chokolade, rosiner, svesker, hasselnødder m.v.
Kun fantasien sætter grænsen.
Når man har rørt de øvrige ingredienser i nougaten, justeres massen med smeltet chokolade.
Massen skal være helt stivnet ved fingertemperatur.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.171 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Køber du amerikanske varer?
Effektiv reklame - klik her