Logo

Hjemmelavede paprikachips

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Er god til snack, til en kødret eller som forret - med noget salat. 

8-9 kartofler (alt efter hvor mange man ville have)
2 spsk salt 
3 spsk olie
4 spsk paprika
1 l. majs- eller vindruekerneolie
 
Kartoflerne skrælles og skæres i skiver og kommes dernæst i en beholder.
Olie (3 spsk), salt og paprika kommes i og man blander det hele sammen.
Kartoflerne skulle gernes være røde fra paprikaen.
Opvarm olien (1 l.) - den er klar, når det syder omkring en tændstik.
Steg kartoflerne i olien i ca. 10 min. indtil de er sprøde.
Lad dem dryppe af på et stykke køkkenrulle og drys med havsalt.
Alternativt kan kartoflerne bages i ovnen ved 200 -220°C i ca. 25 min.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,6 (7 stemmer)
Siden er blevet set 992 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her