2 ds cocktailpølser
2 glas champignon
5-6 kalkunschnitzler (svinekoteletter kan også bruges)
1 pk. bacon
1 løg
2 fed hvidløg
1 fl. rødvin
½ l. fløde
Først brunes schnitzlerne og lægges i et fad.
Så svitses løg og hvidløg og lægges oven på kødet i fadet.
Herefter svitses champignon og pølser.
Til sidst steges bacon og kommes i fadet.
Brug nu "snasket" i stegepanden (som ikke er blevet rengjort endnu) til at lave en sauce sammen med rødvinen og fløden (hvorvidt al alkoholen skal
koges væk, er jo op til en selv.)
Det er en fordel at bruge lidt for meget jævning til saucen, idet kødet
giver noget væske.
Saucen hældes over kødet og det andet i fadet.
Varmes i ovnen i 45-60 minutter ved 200ºC.
Smag til med salt og peber
Tips: Serveres med ris eller kartofler.
Gryderetten kan laves dagen før, sættes i køleskab og varmes i ovnen
umiddelbart før servering.