Logo

Helles råsyltede squash

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg squash
500 g sukker
100 g havsalt
½ l. eddike
dildskærme
 
Store squash skrælles, de små kan bruges med skræl.
De flækkes og kernerne skrabes ud, hvorefter de skæres i godt 1 cm. tykke strimler på tværs.
Squashstrimlerne lægges i høje syltetøjsglas med spændlåg, salt og sukker drysses over, eddiken hældes på, og der fyldes op med så mange skoldede dildskærme, at de kan holde squashen under væden.
Glassene stilles koldt og vendes af og til, så sukkeret og salt opløses jævnligt.
Squashene kan spises efter 14 dage og holder sig i ca. 7 måneder.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.053 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her