4 pers.
800 g helleflynder
400 g kogte rejer
2 dl citronsaft
1 tsk havsalt
1 knivspids hvid peber
frisk basilikum
1 dl piskefløde 38%
Sauce:
8 dl piskefløde 38%
frisk basilikum
2 dl tør hvidvin
6 spsk fishsauce
peber
citronsaft
Tilbehør:
1 kg nye kartofler
1 pk frisk spinat
1 dl olivenolie
Skær fisken i medailloner, 3 pr. person.
Kom rejer i en blender med citronsaft, salt, peber, basilikum og fløde.
Mos det til cremekonsistens.
Læg fiskemedaillonerne i en ovnfast form, dernæst i rækkefølge rejecreme, spinat, fisk, rejecreme og spinat.
Retten steges i ovnen i 15 min. på 200°C.
Sauce: Fløde varmes op og koges med hakket basilikum, hvidvin, fishsauce, peber og citronsaft.
Reducér til ønsket konsistens.
Kartoflerne vaskes og koges.
Sautér spinaten i olivenolie.
Anret fiskemedaillon-retten sammen med kartofler, sauteret spinat og sauce.