Logo

Havtaskekæber med appelsin-gremolata

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4-8 havtaskekæber afhængigt af størrelse
olivenolie

Appelsin- gremolata:
1 lille bdt bredbladet persille
skal af ½ appelsin (kun det orange)
1-2 fed hvidløg
3-6 saltede ansjoser afhængigt af størrelse

Til gremolataen hakkes persille, appelsinskal, hvidløg og ansjoser fint. Bland det hele sammen og smag til med friskkværnet peber.
Skær de mørke hinder af kæberne med en skarp kniv.
Pensl med olivenolie, krydr med salt og peber og steg eller grill dem på en varm stege- eller grillpande i ca. 5-6 minutter, afhængigt af størrelsen.
Anret kæberne på et fad eller tallerkener og drys med gremolataen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 697 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Regeringen, er der nogen der skal udskiftes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her