Logo

Havkat bagt med grønsager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

600 g havkatfilet
50 g soltørrede tomater
2 dl vand
1 løg
2 fed hvidløg
olie
smør
1 grøn courgette
1 gul courgette
1 sommerspidskål
3 kvist efrisk timian
salt
peber

Hæld 2 dl kogende vand over de soltørrede tomater og lad dem trække. Hak løg og hvidløg, courgetter og spidskål. Sautér løg og hvidløg og tilsæt de øvrige grønsager. Lad det hele riste et par minutter og smag til med salt og peber. Hæld det i et smurt, ovnfast fad. Skær fisken i mindre stykker og fordel disse over grønsagerne. drys med salt og peber. Hak de udblødte tomater og fordel disse sammen med "tomatvandet" over fisken sammen med den friske timian. Lad bage midt i ovnen ved 200° i 12-15 minutter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,2 (5 stemmer)
Siden er blevet set 817 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Har du en airfryer?
Effektiv reklame - klik her