Logo

Havaborre med rosmarinsauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Merou blane med rosmarinsauce (Koralbars med rosmarinsauce)

1 kg Havaborre/ koralbars skåret i skiver
hvedemel til panering
olivenolie til friturestegning
til saucen:
2 ½ dl oliven olie
4 fed hvidløg, pillet og knust
2 spsk hvedemel
4 spsk vineddike
1 ¼ dl vand
rosmarinkviste

Lav først saucen ved at opvarme olivenolien i en gryde. Tilsæt hvidløg og derefter melet. Lad det koge 2-3 minutter under omrøring. Tilsæt vineddike, vand og salt, mens gryden står over lav varme og der hele tiden røres. Når saucen er tilstrækkelig jævn, tilsættes rosmarinkvistene.
Vend fiskene i hvedemel og frituresteg dem i olien, til de er gyldne. Fjern rosmarinkvistene fra saucen og server den sammen med fisken.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.213 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her