Logo

Hakket oksekød i fad med grønsager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g hakket oksekød
1 ds hakket tomat
1 fed hvidløg
oregano
2 porrer
¼ knoldselleri
3 mellemstore løg
300 g pasta
mornaysauce
 
Brun det hakkede kød, tilsæt et presset hvidløg, en smule oregano og de
hakkede tomater.
Pastaen koges i letsaltet vand efter anvisningen.
Porre, selleri og løg skæres i tern og svitses i en gryde med en smule olie.
I bunden af et ovnfast fad lægges først den færdigkogte pasta,
grønsager, oksekødet og til sidst mornaysaucen.

Varmes i ovnen ved 200ºC i ca. 30-35 min.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.334 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Køber du amerikanske varer?
Effektiv reklame - klik her