Logo

Hakkedreng med frikassé

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ kg hakket oksekød

100 g rasp

200 g tør, reven ost eller 200 g rasp

4 spsk hakkede krydderurter - dine yndlingskrydderier

2 gulerødder

3 store kartofler

2 løg

et par spsk smør

salt og peber

½ l vand

200 g ærter

 

Form kødet til ikke for store bøffer.

Bland rasp og krydderurter, eller rasp og ost, og rul bøfferne i blandingen.

Krydr dem med salt og peber, og steg dem i smør eller olie ved jævn varme.

Grøntsagerne gøres i stand.

Kartofler og løg skæres i små tern og koges i 10 min.

Derefter kommes gulerødderne ved de sidste 15 min.

Blend halvdelen af grønsagerne i kogevandet og kom den anden halvdel ved sammen med ærterne.

Varm godt igennem inden servering.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 845 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Regeringen, er der nogen der skal udskiftes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her