Logo

Hakkebøffer med ansjossauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

600 g førsteklasses oksekød
3 spsk sorte peberkorn
1 fed hvidløg
olivenolie
Salt-friskkværnet sort peber
25 g smør
8 ansjosfileter
2 mellemstore forårsløg
2 dl rødvin
4 spsk brandy/cogac
2 spsk cremefraiche

Peberkornene knuses og fordeles over de fire hakkebøffer, som skal stå et par minutter for at smagen trænger ind.
Grillristen eller grillpanden gnides ind med hvidløget - pensles med lidt
olie og varmes op til 200°.
Ansjoserne drænes og findeles.
Det hvide af forårsløgene hakkes.
Halvdelen af smørret smeltes i en lille, tykbundet kasserolle.
Ansjoserne og forårsløg småsnurrer et minut under omrøring.
Tilsæt brandy og 2-3 spsk vand.
Sænk varmen og kog videre, til saucen er klar.
Grill i mellemtiden hakkebøfferne 5-7 minutter på hver side, som man nu fortrækker dem.
Lige før serveringen tilsættes saucen creme fraichen.
Passer til pomnes frites, brasede kartofler, kogte kartofler.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.385 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her