1-2 stk porre
2 fed knust hvidløg
1 tsk knuste peberkorn
persille
½ kg hakket oksekød
4 hakkede
1 stk squash
1 pk. kalkunbacon
salt og peber
Rør hakket kød, hvidløg, soltørrede tomater og peberkorn sammen.
Form kødet til 4 høje hakkebøffer og sno en skive kalkunbacon rundt om.
Hold den på plads med en tandstik eller en kødnål.
Steg bøfferne 6-7 minutter på hver side ved jævn varme i lidt olivenolie.
Krydr med salt og peber.
Skær squash i tynde skiver, snit porrerne i skrå skiver og skær resten af kalkunbaconen i strimler.
Sautér squash, porrer, kalkunbacon og soltørrede tomater i lidt olie ca. 3 minutter.
Smag til med salt og peber, og drys med hakket persille.
Servér bøffen sammen med de sauterede grønsager og kartofler.