Logo

Højrebsfilet med rødvinssauce, langtidsstegt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 kg oksehøjrebsfilet
1 ½ tsk salt
1 fed hvidløg
1 løg
2,5 dl rødvin
1,5 dl bouillon
1 dl fløde 13%
 
Gnid kødet med salt og hvidløg og læg det på risten over bradepanden.
Brun stegen ca. 15 minutter ved 225ºC.
Dæmp ovnvarmen til 100-120ºC.
Kom et delt løg, rødvin og bouillon i bradepanden.
Steg kødet 1 ¾-2 timer til et kødtermometer viser 60-62ºC.
Tag stegen ud og læg den på et bræt.
Kom alufolie over, mens saucen laves.
Hæld skyen i en gryde og skum det for fedt.
Varm skyen op og tilsæt fløde.
Kog saucen igennem og smag til med salt og peber.
Skær stegen i tynde skiver.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (10 stemmer)
Siden er blevet set 9.635 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her