Logo

Hårdkogte saltæg - saltede kogte æg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Vand
Masser af salt
1-2  løg
4  æg
 
Tag skallen af løget.
Tag en gryde med vand, læg skallerne i og bring gryden i kog.
Tilsæt æg. Lad dem koge i 30 minutter.
Imens tilberedes saltlagen:
Tag et sylteglas med tætsluttende låg og tilsæt vand og masser af salt.
Kom æggene i glasset og se efter at vand/salt dækker æggene.
Efter 10 dage er æggene klar.
Spises ved at ægget skæres på langs og blommen tages ud.
Fyld sennep, Tabasco og eddike i hullet og spis hele ægget i en mundfyld.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,7 (9 stemmer)
Siden er blevet set 1.156 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Køber du amerikanske varer?
Effektiv reklame - klik her