Logo

Gullash i gryde 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 spsk fedt
3-4 løg
1 fed hvidløg
3 spsk ungarsk paprika ( sød )
1 kg okseskank
½ tsk kommen
1 liter bouillon
½ tsk salt
sort peber
2 mellemstore kartofler
½ kg tomater
2 mellemstore grønne peber
½ tsk merian

Varm fedtet op og svits de hakkede løg og det knuste hvidløgsfed, til løgene er klar.
Tag gryden fra varmen, og rør paprikaen i.
Tilsæt kødet, der er skåret i ca. 4 cm. store stykker.
Kom bouillon, kommen, salt og nymalet peber i. Læg låget på.
Retten skal småsnurre i ca. 1 time, til kødet er næsten mørt.
Skræl kartoflerne og skær dem i stykker.
Tomaterne skoldes, så skindet kan flås af, og kærnerne kan evt. fjernes.
Tag indmaden ud af de grønne pebere og skær dem i stykker.
Kom de hakkede tomater, pebere, kartofler og merian i gryden.
Kog retten yderligere 20-25 minutter, til kartoflerne er møre.
Skum evt. overskydende fedt af retten.
Sæt gryden på bordet og spis gullaschen af dybe tallerkener.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 982 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her