4 personer:
500 g gulerødder
1 rødløg (100 g)
1 bdt frisk koriander
3 spsk sukker
2 dl kogende vand
½ dl vineddike
1 fed hvidløg
salt og peber
1 person:
125 g gulerødder
¼ rødløg (25 g)
¼ bdt frisk koriander
¾ spsk sukker
½ dl kogende vand
¾ spsk vineddike
¼ fed hvidløg
salt og peber
Rør sukker ud i kogende vand.
Tilsæt vineddike og smag til med salt og peber.
Snit gulerødder og rødløg i meget tynde strimler og vend dem i dressingen sammen med knust hvidløg og friskhakkede korianderblade.
Salaten må gerne trække 30 minutter før servering.
Tips: Salaten kan også smages til med lidt chili.
Energi pr. portion: 474 kJ/114 kcal Protein: 6,2% Fedt: 4,6% Kulhydrat: 89,2%