Logo

Gulerodsrand

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 løg 75 g
1 ½ dl piskefløde
3 æg
2 ½ tsk Maizena
¾ tsk timian
¾ tsk salt
¾ tsk hvid peber
50 g grana riveost
450 g skrællede gulerødder
 
Sauce:
1 ½ dl creme fraice 18%
¾ tsk grønne peberkorn
¾ tsk rosa peberkorn
¼ tsk salt
 
Hak løget på foodprocessoren.
Tilsæt resten af ingredienserne, undtagen gulerødder.
Blend det i 5-10 sek.
Riv gulerødderne fint og bland dem i æggemassen.
Hæld massen i en smurt glasrandform, der rummer 1 ¼ liter og tildæk
formen.
Mikrobølg først ved 850 W i 6 min. og derefter ved 440 W i 5 min.
Sauce: Knus de to slags peber og bland dem med de øvrige ingredienser.
Server gulerodsranden enten varm eller kold.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 885 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her