Logo

Gulerødsbøffer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 personer

250 g kartofler (almindelige eller søde)
2 spsk olivenolie
1 stor gulerod
1 fed hvidløg
½ almindeligt løg
50 g hvedemel
urtesalt efter behag
1 spsk frisk oregano

Kartoflerne koges og pilles. De moses – bedst når de er kolde – og der tilsættes 1 spsk olivenolie. Guleroden rives på et rivejern og tilsættes sammen med revet hvidløg og revet løg. Det hele røres og moses sammen og tilsættes derefter hvedemel og urtesalt. Oregano fintskæres og tilsættes ligeledes.
Form farsen til flade bøffer, der steges gyldne på en stegepande (medium varme) eller i ovnen.
Tilbehør kan være ris og frisk salat eller dampede grønsager.
--

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.880 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her