Logo

Grundregler for grønsager i trykkoger

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

De rensede grønsager lægges i hulindsatsen.
På bunden af gryden hældes 1-2 kopper vand.
Luk gryden og lad grønsagerne mørne i den opståede damp.
Eller svits grønsagerne i smør i den åbne gryde, spæd med 1-2 kopper væde og først herefter lukkes gryden.
Kartofler kan koges med, hvis de anbringes i hulindsatsen på trefoden.
Ved uskrællede kartofler afkøles gryden ikke med koldt vand, men stilles til side, til den ikke mere er under tryk, det gør kartoflerne mindre tilbøjelig til at koge ud.
Grønsagsvandet bør man altid anvende til saucen eller suppe.

Dybfrost grønsager:
Bør ikke tøes op før kogningen.
Kogetiden svare ca. til kogetiden for friske grønsager.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.070 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her