Logo

Grouper

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Grouper er en New Zealand specialitet. Den hører til havrudefamilien og minder serveringsmæssigt meget om snapperen.
 
Grouper stegt 5-7 minutter i smør med en hvedekornssalat til
 
Hvedekornssalat:
(6-8 personer)
500 g hvedekorn
1 rødløg i små tern
Reven skal og saft af 1 citron
1 tsk knust hvidløg
1 tsk knust ingefær
4 strimlede soltørrede tomater
200 g grofthakket frisk koriander
4 spsk sød chilisauce eller efter behag
2 knsp. stødt safran
1 bdt snittet forårsløg
1 spsk sesamolie
2 spsk olivenolie
2 spsk hakket mynte
Salt, peber
 
Kog hvedekornene "al dente" som angivet på emballagen og vend dem i oliven­olie.
Tilsæt citronskal og -saft, løg, hvidløg, olie og ingefær og vend rundt.
Tilsæt resten af ingredienserne og smag til.
Server salaten i en smuk skål til grouper, snapper eller en anden velegnet fisk - ger­ne med en citron beurre blanc eller en rød pebersauce.
 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 886 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her